Welzijnsaanbod

Voor Mekaar Daalmeer

Het gratis laagdrempelige informatiepunt bij u in de wijk, voor al uw vragen. Cliëntondersteuning op locatie indien gewenst.

Lees meer

Samenwerken op maat

Dagbesteding voor jong en oud in de eigen wijk. In samenwerking met o.a. GGZ-NHN, Stichting De Waerden, en Heliomare College Alkmaar bieden wij meerdere dagen per week deze mogelijkheid.

Lees meer

Voor de Breek

Mantelzorg doe je samen

‘Voor de breek’ is een open koffie-inloop voor zowel de mantelzorger als de zorgvrager.

Lees meer

Knooppunt Dementie

Steeds meer mensen krijgen te maken met dementie. Er is veel informatie beschikbaar, maar waar moet je beginnen? Alzheimer Nederland is daarom gestart met het Knooppunt Dementie.

Lees meer

Het NAH - Café Alkmaar

Een ontmoetingsplek voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en hun verwanten.

Lees meer

Alzheimer Café

Onder deskundige leiding worden onderwerpen besproken, waarbij ruimschoots gelegenheid is om vragen te stellen. U bent welkom zonder opgave. De entree, koffie en thee zijn gratis.

Lees meer

Happy2bu

Happy2bu is een praktijk voor psychosociale Coaching en Counseling vanuit een holistische visie. De praktijk is er voor jou, voor relaties én voor gezinnen.

Lees meer

Psychologiepraktijk Mentaal Sterker

Psychologiepraktijk Mentaal Sterker bied psychologische behandeling (generalistische basis-ggz) aan volwassenen met lichte tot matige psychische klachten, gericht op herstel waarbij de eigen kracht wordt versterkt.

Lees meer

Rijbewijskeuring

Iedere 2e woensdag van de maand in Wijkcentrum Daalmeer is er de mogelijk voor een rijbewijskeuring. Leni van Breugel is doktersassistente, ze beantwoord uw vragen, meet uw bloeddruk en controleert uw urine op suiker. Daarna komt u bij Jan van Breugel keuringsarts rijbewijskeuringen voor het CBR. Samen vult u het formulier in.

Lees meer

Wekelijks spreekuur wijkagent

Het spreekuur van onze wijkagent Bas Wijnen (werkgebied Alkmaar, Daalmeer Koedijk) is elke eerste woensdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur. Tijdens schoolvakanties is er geen spreekuur.

Lees meer