Over ons

Wijkcentrum De Daalder is een sociaal cultureel centrum voor de wijk Daalmeer in Alkmaar.

Wij geloven in de talenten van alle mensen en in de kracht van samenwerking en sociale verbindingen. Met elkaar bouwen wij aan een sociale samenleving.

Wijkcentrum De Daalder werkt buurtgericht samen om de leefbaarheid en de integratie in de wijk te bevorderen. Dit wordt gedaan met een open inslag en een warm hart. Bij ons is iedereen gelijk, er worden geen etiketten geplakt.

Het wijkcentrum streeft ernaar om het middelpunt te zijn in de wijk, waar alle bewoners met of zonder beperking terecht kunnen. Door vraaggerichte activiteiten aan te bieden speelt het wijkcentrum in op de wensen en behoeften van de verscheidene burgers en doelgroepen in de wijk Daalmeer.

Team Daalmeer

Maak kennis met het team:

In Wijkcentrum De Daalder werken betrokken vrijwilligers en professionals nauw samen om het wijkcentrum voor u uit te bouwen en actief te houden.

Als u vragen heeft met betrekking tot verhuur,  een leuk project of verdere algemene vragen dan kunt u terecht bij Anja of Ingrid.

Heeft u specifieke vragen of ondersteuningsbehoefte op welzijnsgebied? Vraag dan naar Amber of Lynn (pedagogisch hulpverleners). Zij helpen u graag verder.

Anja Alfing
Zakelijk Leider

Amber Supèr
Sociaal Pedogogisch Hulpverlener

Lynn Goesinne
Sociaal Pedogogisch Hulpverlener

Ingrid Mentzij
Beheerder

Zaal huren

Wij beschikken over verschillende zalen in het wijkcentrum. Deze zijn voor meerdere doeleinde te huren. Wilt u een vergadering, workshop of een leuke activiteit organiseren dan kunt u bij ons terecht. Onze locatie is tevens geschikt voor feesten en partijen, jubilea of bruiloften. Alle nodige faciliteiten zijn aanwezig. 

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u op werkdagen contact met ons opnemen tussen 9:00 en 14:00 uur. 

Klik voor meer informatie