Steenbreek acties in Wijkcentrum Daalmeer
In Alkmaar organiseert Hortus Alkmaar samen met Voor Mekaar Daalmeer diverse acties onder de naam ‘Steenbreek Alkmaar’. Het doel is om bewoners bewust te maken van de voordelen van een groenere tuin en te zorgen voor minder stenen in de tuinen. Wij stimuleren wijkbewoners hun tuin groener te maken: ‘stenen eruit, groen erin!’

Lezing donderdag 27 oktober 2022
Een lezing op donderdagavond 27 oktober 2022 door tuinvrouw en hovenier Jeanine Jonker. Ontvang praktische tips en inspiratie voor jouw tuin. O.a. komen aan bod tips voor beplanting voor een kleurrijk tuinseizoen, inspiratie voor plantencombinaties en mooie borders, tips voor een gezonde bodem en meer informatie waarmee je de tuin kan verbeteren. Opgeven kan via sph@wijkcentrumdaalmeer.nl en 0725617618. De toegang is gratis, alstublieft reserveer uw plekje. Aanvang 19.30 uur.

Zie voor meer informatie de speciale Steenbreek acties pagina op onze website.