Will's Memory Lane

Will Claase is sinds 1972 actief in de muziek en dan vooral in de genres Country & Western (zowel traditional als linedans) en Rock & Roll. Will voelt zich thuis op diverse podia en zalen, groot en klein. Door de diversiteit in zijn repertoire laat Will net zo makkelijk de ouderen genieten, met zijn herkenbare liederen uit de 50’er, 60’er en 70’er jaren, als jongeren swingen. Will is ook actief in easy listening, en een ode aan zijn grootste idool Elvis Presley.

Will’s eerste band ”New Deep” won in 1982 het Internationale Countryfestival van Uden en de 1ste prijs in AVRO’s Nieuwe Oogst. Na het uiteenvallen van deze formatie in 2000 is Will solo gegaan. In mei 2011 heeft Will zijn 3de cd “Hold Me Close” uitgebracht, met 20 songs in diverse genres. In dat zelfde jaar heeft hij op verzoek een tribute-show aan Jack Jersey gemaakt, welke hij ook aan zijn repertoire heeft toegevoegd. Will heeft diverse malen opgetreden op het Christmas Countryfestival Rijswijk en heeft ook diverse jaren op het Spikker Country Festival gestaan.

Tijd: van 13:00 tot 17:00 uur (zaal open 12:30 uur)

U kunt ook na het optreden gezellig met ons mee-eten voor €7,50 (nasi en saté). (Alle prijzen onder voorbehoud, prijswijzigingen kunnen later worden doorgevoerd op de website.)

Kosten

De entree bedraagt €7,50 p.p. aan de kassa en in de voorverkoop €5

Komende edities:

    • Zondag 19 maart 2023
    • Nadere data volgt