Salsa Solo voor dames
Lekker los dansen !
Ben je een vrouw en heb je op dit moment geen danspartner? Of houd je gewoon meer van zelf, los dansen op vrolijke salsa, merengue en bachata muziek? Meld je dan aan voor één van onze populaire danscursussen Salsa Solo!
Je leert in de beginnerscursus de basispassen en -draaien en voetenwerk van de salsa en de merengue dansen. Je maakt een eerste choreografie die je wekelijks uitbreidt met nieuwe arm-, schouder- en heupwegingen en pasjes. Superleuk om te leren en je danst lachend de nodige calorieën weg!
Meld je aan voor de gratis proefles en dans gezellig mee…
donderdag 1 september (Daalmeer Zonnebloemzaal)
Carmelita en Marianne
20.00 u : gratis proefles Salsa Solo (cursus start de week
Aanmelden kan via info@sizzlingsalsa.nl of 0640308610

Zie voor meer informatie sizzlingsalsa.nl en de speciale pagina Salsa Solo voor dames op onze website.