Werk & stage

Werk

Wij zijn op zoek naar:

- Sociaal Pedagogisch Werker / cliëntbegeleider

Een sociale collega die ons komt ondersteunen bij diverse welzijnsprojecten, o.a. Samenwerken op Maat en Voor Mekaar Daalmeer.

Neem voor de volledige vacature contact met ons op.

Neem contact op

Vrijwilligerswerk

Ons mooie centrum kan niet zonder haar vrijwilligers. Wij zijn altijd opzoek naar gedreven en enthousiaste mensen die ons team willen ondersteunen en versterken.

Iedereen heeft zijn of haar eigen kwaliteiten die een welkome toevoeging kunnen zijn aan ons fijne team. Samen wordt gekeken naar passende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het ondersteunen bij het ontbijt- en eetcafé of bij de Nationale Buitenspeeldag.

Een vaardig persoon op het gebied van PR, die ons kan ondersteunen bij het onderhouden van de website, Facebookpagina en onze pagina in de wijkkrant van Alkmaar-Noord.

Bent u sociaal vaardig en werkt u graag in teamverband? Wij horen graag van u!

Neem contact op

Stage lopen

Een stage is de manier om het werkveld te verkennen, theorie in de praktijk te brengen en inzicht te krijgen in je eigen kwaliteiten en valkuilen. Na afloop van een stage weet je dus niet alleen meer over het werkveld, maar juist ook over wie jij bent als professional en wat je eigen capaciteiten, wensen en ambities zijn.

Wij bieden meerdere plekken aan passend bij verschillende opleidingen, zoals Social Work(HBO) en Sociaal Cultureel Werk(MBO). De studenten worden begeleid door HBO-geschoolde professionals met een relevante opleiding en meerdere jaren praktijkervaring.

Daarnaast bieden wij jongeren de kans een kijkje te nemen binnen onze organisatie d.m.v. maatschappelijke stage.

Heb je interesse om bij Wijkcentrum Daalmeer (maatschappelijke) stage te lopen? We horen graag van je!

Neem contact op