Daalders Creatief

Gezellig samen zijn voor jong en oud.

Daalders creatief is een gezellige activiteit in het wijkcentrum waar iedereen kan aanschuiven. Met ondersteuning van onze enthousiaste vrijwilligers heeft u de mogelijkheid om te knutselen, een spelletje te doen of om gewoon even lekker te kletsen. Er zijn voldoende materialen en spelletjes aanwezig om te zorgen voor een leuke middag.

Kom gewoon een keer langs en kom er gezellig bij zitten, iedereen is welkom op dinsdag- en donderdagmiddag van 14:00 uur tot 16:00 uur. De kosten van deze middag zijn slecht 0,50 p.p. Deze bijdrage wordt weer besteed aan de knutselbenodigdheden.

Naast deze middagen worden er om de zes weken workshops gegeven. De workshops zijn gericht op het creatief bezig zijn met allerlei materialen en verschillen van een vogelhuisje maken tot het maken van sieraden of bloemstukken.

De workshop zijn altijd op donderdagmiddag. De kosten variëren tussen de €5,00 en €7,50. Dit is altijd inclusief de benodigde materialen, wat lekkers, een kopje koffie of thee en natuurlijk heel veel creatieve gezelligheid.

Kosten

€0,50 p.p. en/of tussen de €5 en €7,50

Tijd

Dinsdag- en donderdagmiddag van 14:00 uur tot 16:00 uur.