OldStars walking football

OldStars is een project waarbij 60-plussers wandelend voetbal spelen. Elke donderdagochtend om 10.00 uur is de inloop in ons wijkcentrum. Tussen 10.30 en 11.30 uur is de training en partijspel op het kunstgrasveld achter het wijkcentrum.

OldStars walking football wordt er een aangepaste spelvorm aangeboden voor voetbal op latere leeftijd. Deze aangepaste spelvorm is uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen. De afgelopen jaren is OldStars walking football uitgegroeid tot een bekende, populaire spelvorm in heel Nederland. Ook OldStars ambassadeur Sjaak Swart is razend enthousiast. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich op de leeftijdsgroep 55+. OldStars walking football is, vooral voor niet-voetballers, laagdrempelig en prima te doen. Je blijft fit, het ‘kleedkamergevoel’, en je bent onderdeel van een club! Gezelligheid, nieuwe contacten/vrienden, en beweging. Zie voor meer informatie, o.a. de spelregels, de OldStars website.

Geef je op! Stel een vraag op info@wijkcentrumdaalmeer.nl, bel ons wijkcentrum op 072-5617618 of stel een vraag op https://oldstars.nl/contact/.

Tijden:

Elke donderdagochtend 10.30 tot 11.30 uur (inloop start 10.00 uur)