Door de toename van de coronacijfers zijn er sinds zondag 28 november 2021 nieuwe landelijke anti-coronamaatregelen van kracht. Daarom zullen na 17.00 uur geen activiteiten meer plaatsvinden in ons wijkcentrum. De huidige maatregelen gelden in ieder geval tot 19 december 2021. De situatie wordt op dinsdag 14 december 2021 opnieuw beoordeeld. We vragen jullie begrip.

Normaal gesproken is ons restaurant geopend van 16:30 tot 19:30 uur. Vanwege het corona virus is het restaurant (sinds zondag 28 november 2021) alleen geopend van 15.00 uur tot 16.45, u kunt afhalen bij ons restaurant. Een vaste zitplaats is verplicht in de horeca.

De basisregels
We vragen je om je consequent te houden aan de basisregels. Dat houdt in:

  • Zorg dat je altijd een mondkapje bij de hand hebt
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst
  • Was je handen regelmatig
  • Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand
  • Schud geen handen
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Zorg voor voldoende ventilatie
  • Blijf thuis bij klachten

Het spijt ons dat we niet zo gastvrij meer kunnen zijn als we zouden willen. We hopen op jullie begrip. Bij vragen, bel/mail gerust en hou onze website pagina in de gaten!

Voor meer informatie: zie Rijksoverheid coronavirus