Inhaken

Kom gezellig haken. Het InHaken vindt om de week plaats (in de even weken) van 19:30 tot 21:30 uur op dinsdagavond (met uitzondering van de schoolvakanties) en staat volledig in het teken van haken (breien, borduren of andere creatieve uitspattingen mogen natuurlijk ook). Samen met een zeer gezellige groep dames (en heren zijn ook van harte welkom) en onder begeleiding van twee enthousiaste vrijwilligers, kunt u op deze avond gezellig kletsen over deze leuke hobby, inspiratie opdoen, vragen stellen en natuurlijk haken!

Het InHaken is geschikt voor de beginnende en de gevorderde haker en onze enthousiaste vrijwilligers ondersteunen u graag bij het leren haken. Er zijn verschillende voorbeelden, patronen en leuke boeken aanwezig om te bekijken.

Op deze avond zijn er geen verdere haak materialen beschikbaar. Wij hopen dat u uw eigen creaties en materialen meeneemt. Wilt u leren haken en vindt u het leuk om uw hobby ook samen met deze gezellige groep uit te oefenen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Kosten

€2,50 inclusief een kopje koffie/thee, een glaasje fris en wat lekkers.

Tijd

Om de week op dinsdagavond (in de even weken (van 2023)) van 19:30 tot 21:30 uur (met uitzondering van de schoolvakanties)